NEC zet Achahbar en recidivist Darri uit de selectie

15 januari 2019, 10:27

NEC heeft Brahim Darri en Anass Achahbar per direct uit de selectie gezet. Beide aanvallers sluiten voorlopig aan bij de beloftenploeg. De Nijmegenaren straffen het duo vanwege een woordenwisseling met de technische staf in de rust van het duel met FC Eindhoven. Trainer Jack de Gier wisselde Darri en Achahbar in de pauze.

Met de maatregel blijft het uiterst onrustig in De Goffert. Na de 3-2 nederlaag tegen Eindhoven is NEC verder afgezakt naar de vijftiende plaats. De crisisclub wil dolgraag terug naar de Eredivisie, maar moet op deze manier serieus vrezen voor het missen van de play-offs. Gedurende het seizoen nam NEC ook al afscheid voor technisch directeur Remco Oversier, die begin december zijn koffers moest pakken.

Het terugzetten van Darri is extra pikant. In zijn periode bij Heracles Almelo werd hij twee keer verbannen. Zijn eerste disciplinaire schorsing was voor ontoelaatbaar gedrag, in juli strafte Heracles hem omdat hij bezig was met een vetrek. Die vertrekwens ging uiteindelijk ook in vervulling, in augustus verkaste de recidivist naar NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen