FC Dordrecht ziet ontevreden keeperstrainer plotseling vertrekken

15 januari 2019, 15:24

FC Dordrecht zit plotseling zonder keeperstrainer. Via een bericht op zijn eigen Facebook heeft Rody Hoegee zijn vertrek aangekondigd. De 41-jarige keeperstrainer draagt 'onoverkomelijke meningsverschillen' aan als reden. Bij Dordrecht reageren ze verrast op het besluit van Hoegee. Algemeen directeur Hans de Zeeuw noemt het 'bijzonder onprofessioneel'.

"Ik heb gisteren nog met hem gesproken. Er speelde wel wat, maar we hadden een positief gesprek. We hadden afgesproken dat hij vandaag om twee uur met Peter Drijver (technisch directeur, red.) in gesprek zou gaan", zegt De Zeeuw tegen RTV Rijnmond.

Hoegee speelde onder meer voor FC Dordrecht, Sparta en Cambuur. Sinds 2013 is hij keeperstrainer aan de Krommedijk. In 2017 legde Hoegee al eens zijn taken neer, maar keerde hij een jaar later terug. Hoegee werkte pas net samen met de nieuwe trainer Claudio Braga, die zondag bij de competitiehervatting koos voor een keeperswissel. Bryan Janssen verdween uit de basis voor Petar Stoskovic. Met hem onder de lat verloor Dordrecht met 2-6 van koploper FC Den Bosch..

'Ik heb altijd met plezier mijn vak mogen uitoefenen en zal de supporters, het team en sommige mensen binnen Dordt ook echt gaan missen. Wie weet... tot ziens, maar het komend anderhalf jaar zeker niet',  is Hoegee duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen