Etemadi verlaat De Graafschap en gaat in Almere keepen

17 januari 2019, 10:47

De Graafschap-doelman Agil Etemadi gaat per direct aan de slag bij Almere City FC. De 31-jarige doelman wil zich richten op zijn maatschappelijke carrière en doet daarom een stapje terug qua competitie. De in degradatienood verkerende Doetinchemmers gaan nu op zoek naar een nieuwe keeper.

In Almere tekent de dertiger een meerjarig contract. Als doelman van De Graafschap kwam hij tot drie competitiewedstrijden, waaronder de 8-0 nederlaag tegen Ajax. Bij de eerstedivisionist kan hij rekenen op meer speeltijd en hoopt hij al te werken aan zijn maatschappelijke carrière. Almere City is bekend terrein voor de op jonge leeftijd uit Iran vertrokken doelman, want tussen 2013 en 2016 stond hij al 70 duels onder de lat in Flevoland.

"Agil heeft ons meerdere malen aangegeven dat deze overgang, naast een nieuw meerjarig contract, ook in verband met privéomstandigheden erg belangrijk voor hem is. Wij zijn er uiteindelijk met Almere City FC en Agil uitgekomen en proberen, naast Hidde Jurjus en Jordy Rondeel, snel een andere keeper te presenteren", aldus Peter Hofstede, manager voetbalzaken, op de clubsite van de Superboeren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen