MVV staat achter werkwijze van ME na duel met Twente

18 januari 2019, 12:21

De gemoederen liepen na de wedstrijd tussen MVV Maastricht en FC Twente (0-2) van afgelopen zondag hoog op. Een groep fans van MVV was na het duel op weg naar uitvak, maar de ME wist een confrontatie te voorkomen. Op de clubwebsite meldt MVV dat het de handelswijze van de ME steunt.

?De ME belemmerde de groep de doorgang naar het uitvak. Vervolgens werden enkele relschoppers in het het café 'De Gouden Ster' ingerekend. Daar zaten ook nietsvermoedende fans een drankje te drinken. "MVV Maastricht staat achter de handelwijze van de ME die gehanteerd is om de confrontatie te voorkomen, de groep relschoppers te identificeren en hen in te rekenen. Wij betreuren wél dat op deze wijze onschuldige personen tegen hun wil lang zijn vastgehouden en zich aan een identificatieplicht hebben moeten onderwerpen", zegt algemeen directeur Paul Penders op de clubwebsite.

"Zij zijn helaas de dupe geworden van het laakbare gedrag van een zeer kleine minderheid", beseft Penders. "Wij zijn dan ook met de autoriteiten in overleg hoe dergelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. Bovendien zal MVV Maastricht alle medewerking verlenen aan de autoriteiten om het in kaart brengen van voornoemd groepje raddraaiers zo snel en goed mogelijk te laten verlopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen