Inzetbaarheid van Semedo onzeker voor duel met De Graafschap

18 januari 2019, 16:03

In aanloop naar het uitduel met De Graafschap staat nog een vraagteken achter de naam van Fortuna Sittard-aanvaller Lisandro Semedo. De 22-jarige Portugees liep tijdens het trainingskamp in Spanje een lichte blessure op. Vrijdag trainde Semedo nog niet mee.

"Daar moet nog een beslissing over genomen worden. Of we 4-4-2 of 4-3-3 spelen? Ook dat zal afhangen van welke spelers er beschikbaar zijn", vertelt trainer René Eijer aan De Limburger. Fortuna Sittard zal de tweede seizoenshelft hoe dan ook hervatten zonder Wessel Dammers. De aanvoerder liep in de winterstop een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/344322/fortuna-s-vrees-werkelijkheid-einde-seizoen-dammers/,_blank,ernstige knieblessure] op.

Fortuna Sittard begint de tweede seizoenshelft als nummer negen van de Eredivisie. Na het duel met hekkensluiter De Graafschap neemt de promovendus het op tegen Vitesse (thuis) en PSV (uit).

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen