De Vrij speelt gelijk met Inter in bijna leeg Giuseppe Meazza

19 januari 2019, 22:30

Internazionale heeft zaterdagavond de Serie A hervat met een teleurstellend resultaat tegen Sassuolo. In een bijna leeg Giuseppe Meazza kwam de Italiaanse grootmacht niet verder dan een bloedeloze remise. Door een straf van de Italiaanse voetbalbond mochten alleen kinderen het stadion betreden.

De jonge Milanese fans zorgden voor een bijzondere ambiance, maar slaagden er niet in hun team naar de overwinning te schreeuwen. Volwassen supporters waren niet welkom omdat in december Napoli-speler Kalidou Koulibaly racistisch was bejegend door een deel van het publiek van Internazionale.

Zonder de trouwe fanschare, maar met Stefan de Vrij in de basis, slaagde Internazionale er niet in om de overwinning binnen te slepen. De club uit Milaan blijft de nummer drie van de Serie A en staat nu zeven punten voor op nummer vier AS Roma en vier punten achter op Napoli, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld en tweede staat.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen