Van Bronckhorst baalt stevig en vreest voor absentie Bijlow

19 januari 2019, 23:29   Bijgewerkt: 19 januari 2019, 23:55

Jaap Stam is van plan nog een paar biertjes te drinken, maar bij Giovanni van Bronckhorst is de kater al begonnen. De oefenmeester van Feyenoord baalt stevig van de 3-1 nederlaag tegen PEC Zwolle. De Rotterdammers speelden met name na rust zeer slordig en leden zodoende een verdiende nederlaag. Er is meer slecht nieuws uit het Feyenoord-kamp, want Justin Bijlow is mogelijk voor langere tijd uitgeschakeld.

"Ik heb een goede start van de wedstrijd gezien, maar de start van de tweede helft was niet goed", wordt Van Bronckhorst geciteerd door RTV Rijnmond. "Ik denk dat we zelf te onrustig zijn geworden. Dat sluipt in de ploeg. PEC heeft dat, denk ik, in die fase goed gedaan en de onrust afgestraft."

Feyenoord poetste voor rust een 1-0 achterstand weg, maar ging in de tweede helft alsnog het schip in. "Je ziet dat het niet loopt. We komen te vaak in problemen, omdat we niet attent en alert zijn. Dat heeft met concentratie te maken", aldus Van Bronckhorst, die Bijlow zag uitvallen. De jonge doelman heeft mogelijk een middenvoetsbeentje gebroken. "Bijlow voelde iets aan zijn voet. Hij wilde een bal ophalen bij een ballenjongen en voelde dat er iets verkeerds zat in zijn voet. Dat ziet er vrij ernstig uit."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen