Van Persie eerlijk: "Zege van PEC Zwolle is terecht"

20 januari 2019, 08:55   Bijgewerkt: 20 januari 2019, 09:01

Robin van Persie vond de nederlaag die Feyenoord zaterdagavond leed bij PEC Zwolle een terechte. Hoewel de ervaren aanvaller erkende dat het geluk niet bepaald aan de zijde van de Rotterdammers was, vond hij op het verlies uiteindelijk weinig af te dingen. "Zwolle was ook goed, het was een terechte overwinning voor hen."

Dat sprak de captain op het clubkanaal van de Rotterdammers. "Je moet een beetje geluk hebben in dit soort wedstrijden. Nicolai was nog twee keer gevaarlijk met het hoofd, Sam raakt de paal. Dan zit het niet mee", zag Van Persie, die ook merkte dat de thuisploeg vooral op de counter gevaarlijk was. "Ze maakten daarin veel goede keuzes, de credits voor hen."

Dus was de selectie van Feyenoord enorm teleurgesteld na het duel, maar veel tijd om te balen is er niet. "We gaan er met elkaar over praten en dan moeten we er woensdag weer staan in de beker. Een nieuwe kans, het is zoals het is Iedereen is teleurgesteld, maar we moeten wel door. Wat er dan beter moet? Minder slordig zijn aan de bal, scherp beginnen en als het even meezit de kansen afmaken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen