Achahbar weer welkom bij eerste selectie van NEC

7 februari 2019, 12:55

Anass Achahbar zal op korte termijn zijn terugkeer maken in de eerste selectie van NEC. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen de 25-jarige aanvaller en trainer Jack de Gier. Twee weken geleden werd Achahbar naar het beloftenteam verbannen.

Een eerder gesprek leverde geen verzoening op, maar de lucht is nu alsnog geklaard. Voor hij zijn comeback maakt, moet Achahbar wel aan enkele voorwaarden voldoen. Op dit moment is hij namelijk nog niet fit genoeg om aan te sluiten. "Dat komt deels omdat hij een paar weken niet met ons heeft meegetraind. Het heeft te maken met de intensiteit van de trainingen. Gewoon algehele fysieke fitheid. Dat hebben we met hem afgesproken en daar gaat hij ook honderd procent voor", aldus De Gier tegenover [a,https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2398978/Deur-bij-NEC-1-weer-open-voor-Achahbar-als-hij-fit-is,_blank,Omroep Gelderland].

Na een woordenwisseling met De Gier werd Achahbar - samen met de inmiddels naar FC Den Bosch vertrokken Brahim Darri - verbannen. "Anass is gewoon een hele goede voetballer en dat moet hij ook beseffen. Ik denk dat hij nog van meerwaarde kan zijn. Als ik dat niet zou denken, hadden we afscheid genomen. We moeten de schouders eronder zetten en hem de hand toereiken en hij naar ons. En dan hopen dat hij weer goed terugkomt", besluit de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen