Weer geen winst voor NEC: "Doen onszelf steeds iets tekort"

9 februari 2019, 16:14

Het blijft voorlopig aanmodderen wat NEC doet in de Eerste Divisie. De ploeg van Jack de Gier staat vijftiende en boekte vorige week een ruime zege op Jong FC Utrecht (4-1). Die overwinning kreeg vrijdag geen vervolg door een 1-1 remise tegen SC Cambuur. Jack de Gier weet dat het beter moet.

NEC is bezig aan een dramatisch seizoen en won slechts één van de laatste acht competitieduels. Tegen Cambuur werd het 1-1, maar had NEC in de slotfase nog kunnen scoren. "De laatste kans blijft het langst hangen, want we hadden de wedstrijd nog kunnen beslissen. Maar het was niet best, van twee kanten niet", zegt De Gier tegen Omroep Gelderland. "Het was de eerste helft wennen met de storm en de regen. Uit een slecht moment komen we met 1-0 achter, een spelhervatting. En dat kunnen wij niet gebruiken. Na rust moesten we blijven voetballen en kregen we meer mogelijkheden. Ik vond dat we terecht op 1-1 kwamen."

Daar bleef het bij voor NEC. "We hadden graag drie punten gehad en daar had ik ook wel op gerekend. Maar we houden alles in eigen hand. We moeten nu een serie inzetten en eroverheen gaan. We hadden tegen Eindhoven en Oss al in de laatste minuut kunnen winnen en Telstar thuis moeten winnen. Maar we doen onszelf steeds iets tekort. Maar volgende week een fantastische wedstrijd om drie punten te pakken in Deventer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen