Steijn moet door schorsingen en blessure achterin puzzelen

15 februari 2019, 13:57

Voor VVV-Venlo trainer Maurice Steijn wordt het deels improviseren op bezoek bij AZ zaterdagavond. De oefenmeester mist Chris Kum en Jerold Promes wegens schorsingen en Roel Janssen is geblesseerd: en dus is de bezetting achterin zeer gering. "Het is natuurlijk een heel sterke tegenstander waar we ook met een volledig fitte selectie de handen meer dan vol aan zouden hebben."

Dat vertelt Steijn op de clubsite. ?Normaliter had de coach de opstelling grotendeels in tact gelaten, maar omdat hij achterin moet schuiven verandert er hier en daar mogelijk nog meer. Damian van Bruggen staat vermoedelijk centraal en Axel Borgmann als linksback. "Ik heb het nog niet helemaal voor ogen hoe we het in Alkmaar gaan doen", houdt de coach nog wel een slag om de arm.

Ook de inzetbaarheid van Johnatan Opoku is een groot vraagteken. "Opoku kan wellicht op de bank beginnen", aldus Steijn. De opgave is los van de schorsingen en blessures sowieso moeilijk: AZ verkeert in bloedvorm en kreeg in heel 2019 nog geen enkele tegentreffer en scoorde al liefst vijftien maal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen