Stam baalt van eerste nederlaag: "Dit had niet gehoeven"

15 februari 2019, 23:48

Jaap Stam is niet langer ongeslagen als trainer van PEC Zwolle. Op bezoek bij ADO Den Haag liepen de Zwollenaren vrijdagavond tegen de eerste nederlaag van het jaar aan. Een onnodige verliespartij, meent Stam.

"Dit had niet gehoeven", begint de trainer in gesprek met de NOS. "We hebben in de beginfase drie heel goede momenten gehad om zelf de score te openen, maar dat lieten we na. Daarmee speelden we ADO in de kaart. Het was vanaf het begin duidelijk dat zij het compact hielden en zouden wachten op momenten van omschakeling."

Vlak voor rust maakte Giovanni Troupée het enige doelpunt van de wedstrijd. PEC Zwolle ging in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker, maar dicht bij de 1-1 kwam de ploeg van Stam niet. In de slotfase speelden de Zwollenaren na een rode kaart voor Younes Namli zelfs met tien man. "Namli zoekt Becker op en komt er niet langs. Dan begint het spelletje tussen de twee en weet je wat er kan gebeuren, zeker als je op achterstand staat. Dan moet je slim zijn en weglopen. Namli deed niks, maar als beiden naar elkaar toelopen lijkt het alsof beiden wat doen. De scheidsrechter neemt dan de makkelijke keuze om allebei geel te geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen