Dumfries kritisch op PSV: "Je staat met je bek vol tanden"

16 februari 2019, 23:31

Dat PSV zo slecht aan de wedstrijd tegen sc Heerenveen begon, vindt Denzel Dumfries onbegrijpelijk. De rechtsback is van mening dat de koploper zich een week na de wedstrijd tegen FC Utrecht niet weer had mogen laten verrassen.

PSV kwam al snel met 2-0 achter. "We begonnen niet goed. Net als vorige week", zegt de verdediger tegen Omroep Brabant. "Dat is gewoon niet goed. Het is ongelooflijk. Je staat met je bek vol tanden en denkt: hoe kan ons dit weer overkomen? We hadden van vorige week moeten leren, dat hebben we niet gedaan en dat is niet goed."

Uiteindelijk mag PSV zich gelukkig prijzen met de remise, maar Dumfries kan er niet blij om zijn. "Je baalt enorm. Vorige week waren we bij met een punt. Ik sta hier nu met zoveel teleurstelling. Hoe kan dit nu? Maar we houden geloof in het team. We houden vertrouwen in onszelf, maar het moet wel beter. Dit mag PSV niet twee keer gebeuren. Vanaf het begin van dit seizoen zitten we in een titelstrijd. We kennen ons doel. Van stress merk ik niets, we zijn momenteel niet goed genoeg. We zijn rustig binnen de ploeg, de sfeer zit er goed in." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen