Clasie eerlijk over wanvertoning van Feyenoord en over eigen spel

17 februari 2019, 19:00

Jordy Clasie was geenszins te spreken over het optreden van Feyenoord op bezoek bij FC Groningen zondagmiddag. De middenvelder was eerlijk over het volgens hem 'apathische' optreden van de Rotterdammers, maar keek ook in de spiegel. "Ik zit niet in de beste fase en weet dat ik niet goed gespeeld heb."

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports. "We hebben al heel veel slechte wedstrijden gespeeld, maar dit was wel echt het dieptepunt. Na afloop waren we boos op elkaar", zei Clasie, die er geen doekjes om wond. "Het was een wanvertoning. We moeten er op het veld staan en dat doen we niet. Het was apathisch en zo voelt het ook. We hebben één doelpoging gehad en dat geeft wel aan hoe we hebben gespeeld. Dat is ons niet eerder overkomen."

Ook was Clasie kritisch op zijn eigen optreden in Groningen. "Je doet je best, maar het komt er in de wedstrijd niet uit. Dan worstel je met jezelf, ja. Ik weet namelijk dat ik niet goed gespeeld heb en als team ook niet. We waren er niet voor elkaar en werkten niet voor elkaar."

En dus komt de derde plaats in de Eredivisie serieus in gevaar, realiseerde ook Clasie zich. "AZ komt dichterbij en staat op twee punten. Dan moet je je zorgen maken." Zeker omdat komende week PSV wacht. "Het is een abc-praatje, maar we moeten bij elkaar blijven en er dan weer staan", aldus Clasie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen