'FC Groningen heeft beet en stelt Fledderus aan als opvolger Jans'

20 februari 2019, 07:39   Bijgewerkt: 20 februari 2019, 09:02

FC Groningen gaat Mark-Jan Fledderus aanstellen als de nieuwe technisch directeur van de club. De oud-prof is momenteel in die taak nog eindverantwoordelijke bij Heracles Almelo, maar gaat na dit seizoen Ron Jans opvolgen bij de Trots van het Noorden. Daar gaat hij samenwerken met de eerder al aangestelde algemeen directeur Wouter Gudde. 

Dat schrijft het Dagblad van het Noorden althans, terwijl ook Heracles Almelo inmiddels melding heeft gemaakt van het onderlinge contact. Fledderus was al langere tijd in beeld bij de plaatselijke FC, maar volgens het dagblad is de overgang inmiddels dus definitief rond. Fledderus is sinds 2017 werkzaam als 'td' in Almelo, waar hij dus alweer relatief snel vertrekt.

De voetbalvisie van Fledderus zou gelijk zijn aan die van hoofdtrainer Danny Buijs. Daarmee heeft FC Groningen ingespeeld op het vertrek van zowel Hans Nijland als ook technisch directeur Ron Jans. De club en Fledderus wilden diens komst echter nog niet bevestigen. "FC Groningen heeft mij benaderd, maar verder wil ik er op dit moment niets over kwijt", aldus Fledderus, die nog deze maand gepresenteerd gaat worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen