Viergever niet in paniek na mindere duels: "Ook een beetje pech"

20 februari 2019, 09:49

Nick Viergever vindt niet dat PSV in paniek moet raken omdat na de winterstop de resultaten wat minder zijn en het verschil met Ajax slinkt op de ranglijst. De Eindhovenaren kregen na de winterstop al net zo veel tegendoelpunten als daarvoor en stond na de jaarwisseling ook al langer op achterstand dan in de hele eerste seizoenshelft. "Het feit blijft dat onze statistieken goed zijn. We krijgen nog steeds heel weinig doelkansen tegen, maar de ballen gaan er nu wel in. De tegenstanders zijn heel effectief."

Dat ziet Viergever tegenover De Telegraaf als voornaamste reden van de mindere prestaties. Van paniek is echter nog geen sprake. "Het gevoel dat overheerst is dat we ook wel een beetje pech hebben gehad. Utrecht schiet twee keer tussen de palen en het levert twee doelpunten op. Heerenveen krijgt drie kansen en daar gaan er twee van in."

Hoewel de voorsprong is geslonken naar vier punten, is men in Eindhoven nog absoluut niet bezig met het landskampioenschap, verzekert Viergever. "De weg is nog zo lang. Het is anders als er nog twee of drie wedstrijden te spelen zijn. We zijn nu totaal nog niet met het kampioenschap bezig. We willen ons ontwikkelen en onze wedstrijden winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen