'Friese ondernemer Bouwer biedt diensten aan bij Heerenveen'

5 maart 2019, 13:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sytse Bouwer heeft zichzelf onlangs kandidaat gesteld om directeur te worden van SC Heerenveen. De Friese ondernemer wil dat doen op vrijwillige basis en zal in dat geval ook investeren in de club: zowel in de verbouwing van het trainingscomplex als ook in nieuwe spelers.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant. Sinds het vertrek van algemeen directeur Luuc Eisenga heeft Cees Roozemond de leiding gekregen in Friesland. Dat zou in eerste instantie voor een maand zijn, maar hij blijft voorlopig langer zitten. Mede omdat een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346038/erevoorzitter-van-der-velde-ligt-wakker-van-situatie-heerenveen/,_blank,voorstel van een groep onder leiding van Riemer van der Velde] werd afwezen.

Het voorstel van Bouwer, die overigens tegenover de LC niet wilde reageren op het nieuws, is bevestigd door 'meerdere bronnen binnen de club'. Hij was tot vorig jaar april directeur van GroenLeven, de huidige hoofdsponsor van Heerenveen. Wat er met zijn verzoek, dat er inmiddels al een paar weken ligt, gaat gebeuren, is nog onbekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen