'Ajax zonder De Jong tegen PEC, Ziyech een vraagteken'

13 maart 2019, 08:06   Bijgewerkt: 13 maart 2019, 08:15

Frenkie de Jong mist het duel van Ajax tegen PEC Zwolle. De middenvelder werd tegen Fortuna Sittard afgelopen weekend met lichte liesklachten gewisseld en is onvoldoende hersteld om woensdagavond alweer in de basis te starten. Hakim Ziyech is eveneens een vraagteken bij de Amsterdammers.

Dat weet De Telegraaf. Ziyech kampt met een lichte kwetsuur in de kuit en is normaliter sowieso wel beschikbaar voor het treffen met AZ van komend weekend, vermoedelijk wil Ajax-trainer Erik ten Hag dus niet teveel risico nemen met zijn spelmaker. Zakaria Labyad en Noussair Mazraoui zijn de meest logische vervangers voor Ziyech. In dat laatste geval begint of Joël Veltman of Rasmus Kristensen als rechtsachter.

Verder is het afwachten of De Jong wel bij de wedstrijdselectie zit: mogelijk is hij fit genoeg om als invaller in actie te komen in de Johan Cruijff ArenA, maar dat wordt later op de woensdag bekeken. Als Ajax in eigen huis het enigszins beladen inhaalduel met PEC Zwolle wint, verkleint het de achterstand met koploper PSV tot twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen