Lukkien: "Als we erin willen blijven, dan moeten we inderdaad"

14 maart 2019, 22:17

Dick Lukkien houdt voor zich wie vrijdag in de uitwedstrijd van FC Emmen tegen Fortuna Sittard in de spits speelt. Of Jafar Arias, of Sven Braken verschijnt in Limburg aan de aftrap. "Tegen Heracles kozen we voor Jafar Arias, omdat we een furieus Heracles verwachtten en we een balvaste spits wilden hebben."

En dat deed Arias volgens Lukkien naar behoren. "Natuurlijk heeft hij wel een open kans gemist. Daar wordt hij op beoordeeld, ook door mij", zegt de trainer van Emmen tegen RTV Drenthe. "Of hij werd veroordeeld? Tja, dat hoort bij het leven. Mensen zijn soms heel kritisch, dat mag ook. Maar hij is dat zelf ook."

Voor Emmen is het duel met Fortuna een belangrijke. "We hebben de laagste begroting van de Eredivisie, dus wat dat betreft moeten we niets. Maar als we erin willen blijven, zonder play-offs, dan moeten we inderdaad. En dat het kan tegen Fortuna Sittard is duidelijk, dat hebben we in de thuiswedstrijd eerder dit seizoen ook bewezen. In dat duel gaven we een gewonnen wedstrijd nog uit handen. We gaan ervoor om dat morgen recht te zetten. Hoe dat gebeurt maakt niet uit en wie de winnende maakt is ook niet van belang."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen