Wormuth richt zich tot spelers: "Eerst de club, daarna interlands"

15 maart 2019, 14:31

Frank Wormuth bewaart geen warme herinneringen aan de vorige wedsrtijden die Heracles Almelo vlak voor een interlandperiode speelde. Zowel tegen Vitesse (4-0) als tegen Feyenoord (0-2) gingen de Heraclieden onderuit. De Arnhemse club is zaterdag toevalligerwijs opnieuw de laatste tegenstander voor de interlandperiode aanbreekt.

"De uitwedstrijd in Arnhem was ook voorafgaand aan een interlandperiode en dat pakte niet goed uit. Dus ik heb tegen onze internationals gezegd: 'je weet hoe het de vorige keer ging. Doe me een plezier, eerst de club en daarna de interlands'. Natuurlijk begrepen ze dat. Je voelt je goed als je erin slaagt om winnend de interlandperiode in te gaan", aldus Wormuth via de clubkanalen.

Heracles bezet met nog negen wedstrijden te gaan de zevende plaats en heeft zodoende goede papieren om zich te plaatsen voor de play-offs. "Iedere wedstrijd is voor ons belangrijk, maar zeker onze thuisduels", gaat de Duitser verder. "We hebben dit seizoen twee keer van Vitesse verloren, in de competitie en de beker, dus het is niet onze favoriete opponent. We hebben zelfs nog niet gescoord tegen ze, maar we kunnen deze serie doorbreken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen