Stevens verliest, maar ziet aanknopingspunten bij Schalke 04

16 maart 2019, 18:30

Huub Stevens ziet ondanks de nederlaag en de 'moeilijke wedstrijd' tegen RB Leipzig voldoende aanknopingspunten voor Schalke 04. De interim-coach vond zijn ploeg in eigen huis goed voor de dag komen, maar baalt mede daardoor flink van de 0-1 nederlaag.

De afgelopen donderdag teruggehaalde Nederlander moet Domenico Tedesco opvolgen en bovenal Schalke uit de degradatiezorgen halen. De Champions League-deelnemer staat veertiende en het gat met de rode streep is slechts enkele punten. Tegen RB Leipzig werd er ondanks goed voetbal niet gewonnen.

Bij FOX Sports geeft Stevens aan hoopvol te zijn voor de rest van het seizoen. "Je bent maar 48 uur bezig met de jongens, maar ik heb toch voldoende aspecten gezien. Toch is het verlies een teleurstelling. Dat klein beetje geluk dat je nodig hebt, heb je niet als je in de onderste regionen vertoefd."

De vroege tegentreffer heeft de ploeg genekt, zag Stevens. "Die jongens hebben ook een knauw gekregen, dus die kopjes moeten we omhoog krijgen. Het voetbal zelf is nog altijd het mooiste om te doen, dat probeer ik ze ook nog duidelijk te maken. Het is zo teleurstellend dat de jongens vandaan alles hebben bewerkstelligd, maar dat het niet is gelukt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen