Zeefuik heeft spijt van duwen El Khayati: "Een domme actie"

18 maart 2019, 14:23   Bijgewerkt: 18 maart 2019, 14:28

Deyovaiso Zeefuik heeft spijt van zijn betrokkenheid bij het veelbesproken opstootje tussen spelers van FC Groningen en ADO Den Haag. De 21-jarige verdediger geeft in gesprek met RTV Noord toe dat hij zondagmiddag anders had moeten handelen. De vlam sloeg in de plan toen Nasser El Khayati een natrappende beweging richting Ludovit Reis maakte.

Zeefuik kon de actie van El Khayati niet waarderen, stormde op de ADO-middenvelder af en gaf hem een fikse duw. Daarna ontstond een opstootje dat enige tijd duurde. "Ludovit Reis werd nagetrapt, ik wilde voor hem opkomen. Ik geef toe dat ik dat niet had moeten doen, het was een domme actie", aldus de rechtsback, die geel kreeg voor zijn betrokkenheid in de ruzie.

Danny Buijs bemoeide zich ook met het opstootje en probeerde spelers uit elkaar te halen. "Na dat incident met El Khayati ben ik het veld ingelopen om de gemoederen te kalmeren. Ik vond het heel erg dom van ons. De scheidsrechter neemt een beslissing en daar moet je mee omgaan. Je moet zo geen rode kaarten oplopen. Gelukkig zijn deze uitgebleven", aldus de Groningen-trainer, die tegen FOX Sports vertelde dat hij nog een trap van Sheraldo Becker kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen