Kluivert zou ook wel in het huidige team van Ajax willen spelen

19 maart 2019, 22:49

Was Justin Kluivert achteraf niet liever bij Ajax gebleven? Na enige twijfel is hij eerlijk. "In dit team wil iedereen wel spelen. En als je het mij vraagt, ik ook", zegt de aanvaller tegen de NOS. Kluivert komt bij AS Roma mondjesmaat in actie, al lijkt er onder Claudio Ranieri verbetering in te komen.

"Maar of ik een verkeerde keuze heb gemaakt? Dat zou ik nu ook nog niet weten", zegt hij in het interview. "Soms denk ik: daar had ik ook kunnen staan", verwijst Kluivert naar het succes van Ajax. De suggestie voor een terugkeer naar Ajax wimpelt hij niet per se af. "Alle deuren staan open. Ik ben naar Rome gekomen om te slagen. Ik ben er nog niet en ben niet zo van het opgeven. Als je weinig speelt bij je huidige club, zijn alle opties die er komen goed."

In de eerste twee wedstrijden onder de nieuwe trainer Ranieri startte onze landgenoot in de basis. "Tot nu toe geeft de trainer mij een goed gevoel. Ik zit goed in mijn vel nu hij er is. Tot nu toe heb ik er nog niet aan gedacht om naar een andere club te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen