'Robben wil tegen Borussia Dortmund zijn rentree maken'

21 maart 2019, 11:20

Arjen Robben werkt al maanden aan zijn herstel bij Bayern München, maar zijn rentree op de velden lijkt dan toch echt aanstaande. De buitenspeler van Der Rekordmeister heeft als doelstelling om in de topper tegen Borussia Dortmund weer van de partij te zijn. Daarvoor wil hij fit zijn en afrekenen met de problemen in zijn heup en lies.

Dat schrijft BILD. Toch weet die krant met zekerheid te melden dat de buitenspeler er alles aan doet om op 6 april weer helemaal fit en inzetbaar te zijn voor trainer Niko Kovac. Diverse malen kreeg Robben al een terugval in zijn herstel, mede door problemen met zijn verstandskiezen. Omdat die inmiddels zijn verholpen, kan hij zich volledig op zijn herstel richten.

Robben traint nog altijd niet volledig met de groep mee, maar heeft zijn gezicht wel op het trainingsveld laten zien. Of het realistisch is om de topper te halen, blijft lastig te zeggen. Inmiddels staat hij wel al heel 2019 langs de kant tijdens zijn laatste maanden in München. Na dit seizoen vertrekt Robben namelijk bij de Duitse topclub.

Lees ook: Robben meldt zich weer op trainingsveld van Bayern München

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen