Van Eijden baalt van operatie, maar wil sterker terugkomen

22 maart 2019, 09:55

Rens van Eijden baalt enorm van de liesblessure waaraan hij geopereerd moet gaan worden. Die operatie kost de aanvoerder van NEC minimaal zes maanden hersteltijd en dat doet pijn. "Wat ik voor ogen had, komt niet tot uiting. Daar baal ik enorm van", vertelt de verdediger die afgelopen zomer overkwam van AZ.

Tegenover De Gelderlander gaat hij in op zijn periode in Nijmegen tot dusver en dat verliep nog niet zoals gehoopt. "Ik ben vol overgave begonnen aan een nieuw NEC te bouwen. Maar ik ben in een negatieve spiraal beland. De resultaten vielen tegen, ik raakte een paar keer geblesseerd en lig er nu helemaal uit", baalt hij.

De komende zes maanden staat hij met zijn kwetsuur ook nog eens buitenspel. "We zijn lang op zoek geweest naar een diagnose en oplossing. Dat was gigantisch frustrerend", aldus de verdediger, die wel weet dat hij sterker terugkomt. "Dit is geen blessure die mijn carrière bedreigt. De ingreep is noodzakelijk en verhelpt het probleem. Ik ga na deze tegenslag keihard werken aan mijn herstel."

Lees ook: NEC rest van het seizoen zonder aanvoerder van Eijden

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen