Van der Kraan keurt uitspraken Pusic af: "Niet verstandig"

18 april 2019, 17:05

Het was opmerkelijk dat Marino Pusic vorige week compleet uit zijn slof schoot na de 1-0 winst van FC Twente op Telstar. Hij had het gemunt op de regionale media en liet ook de clubleiding niet onbesproken. Paul van der Kraan, directeur van Twente, vindt het gedrag van Pusic niet verstandig.

Pusic was boos over het feit dat de media vaak kritiek op hem hebben. "Dat slaat echt nergens op. Het zijn schandalige handelingen van de lokale pers", zei Pusic tegenover NPO Radio 1. "En ze spreken zichzelf alleen maar tegen. Inhoudelijk zijn ze ook heel zwak. Ze zijn echt belachelijk. Ze doen dit al het hele jaar en het is echt op de persoon gericht.. Als je ziet waar we vandaan komen en ziet wat we gepresteerd hebben ben ik bijzonder trots."

Pusic sprak zich ook uit over zijn toekomst bij de club. Hem werd gevraagd of de leiding nog achter hem staat. "We werken hartstikke prima samen. Maar het is geen wonder dat deze club al jarenlang in de problemen zit. Als je ziet dat geen enkele trainer de afgelopen tien jaar hier zijn contract heeft uitgediend, zegt dat genoeg…" Van der Kraan reageert bij FOX Sports op die uitspraken. "Ik heb het gezien en vind het niet verstandig van Marino. Hij heeft een doorlopend contracy. Als hij daarover wil praten moet hij met de mensen praten waar hij mee te maken heeft. In eerste instantie is dat Ted van Leeuwen en eventueel met mij. Dat is de weg die moet worden bewandeld. Hij heeft een doorlopende overeenkomst. Dat is de situatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen