Twente nog niet klaar: "Zijn nog niet Eredivisie-waardig"

19 april 2019, 07:37   Bijgewerkt: 19 april 2019, 07:50

FC Twente kan promotie naar de Eredivisie bijna niet meer ontgaan en als Sparta Rotterdam vrijdagavond verliest van Helmond Sport, dan keren de Tukkers definitief terug op het hoogste niveau in Nederland. Toch weet aanvoerder Wout Brama dat er nog een lange weg te gaan is voor zijn club. "Wij zijn nog niet Eredivisie-waardig", vindt de middenvelder namelijk.

Tegenover de NOS gaat hij in op het aanstaande kampioenschap in de Eerste Divisie, dat het vrijdag niet in eigen hand heeft, aangezien het duel met Jong Ajax werd gecanceld. "Je weet dat er dertien contracten aflopen, huurlingen gaan weg, er zullen misschien nog wat spelers verkocht worden. Dus er zal volgend seizoen wel weer een hele nieuwe ploeg staan", verwacht Brama over komend seizoen.

Aanstaande maandag kan FC Twente op eigen kracht de titel binnenhalen, door een goed resultaat te behalen tegen Jong AZ. Dan is de ploeg drie duels voor het einde kampioen, maar dát het zou lukken, daar zag het niet heel het seizoen naar uit. "In de beginfase van de competitie hadden we best wel veel moeite om onze wedstrijden te winnen", zag Brama.

Gedurende het seizoen werd dat iets gemakkelijker, maar niet omdat het spel geweldig was. "We hebben niet zo heel goed gevoetbald, maar wel punten binnengehaald", is de conclusie van de aanvoerder, die nog een twijfelgeval is voor het treffen met Jong AZ. Brama is in Duitsland naar een sportarts geweest: alles om te verzekeren dat hij maandag kan spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen