Solskjaer biedt supporters excuses aan: "Alles ging mis"

21 april 2019, 18:28

Ole Gunnar Solskjaer zit in een flinke dip bij Manchester United: de ploeg werden uitgeschakeld in de Champions League door FC Barcelona en ook in de Premier League gaat het in de strijd om plaats vier een stuk minder goed. Zondagmiddag werd de ploeg met 4-0 (!) afgedroogd door Everton, volgens de Noor een niet United-waardig optreden. "Everton heeft ons eerlijk verslagen en verdienen alle lof."

Op het clubkanaal gaat hij in op de pijnlijke nederlaag. Volgens de coach had het onder andere te maken met de fitheid. "Onze basisconditie is niet goed genoeg. Ik kan niet wachten om een voorbereiding met deze spelers te draaien. We hebben fantastische dingen gedaan, misschien hebben we er ditmaal te makkelijk over gedacht. Maar fitheid heeft niks met talent te maken."

De coach voelde zich schuldig voor de fans. "Vanaf het eerste fluitsignaal ging alles mis bij ons. Ik wil mijn excuses aanbieden bij de supporters: zij zijn de enige van Manchester United die het hoofd omhoog mogen houden. Wij mogen dat zeker niet."

Komende woensdag wacht voor Manchester United na vier nederlagen ook nog het thuisduel met rivaal Manchester City. "Dat moet een stimulans zijn, om te winnen voor onze fans. Zij waren ongelofelijk vandaag voor ons", aldus de coach, die ook weet dat het voor de vierde plaats - en dus een Champions League-ticket - heel belangrijk is. Een paar dagen later wacht namelijk het duel met concurrent Chelsea, ook enorm belangrijk voor United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen