Moniz geeft hoopt niet op bij Excelsior: "Wij tegen de rest"

24 april 2019, 14:55

De situatie van Excelsior is er niet gemakkelijker op geworden omdat De Graafschap dinsdag drie punten pakte in de Eredivisie. De achterstand op nummer vijftien FC Emmen is vijf punten, terwijl De Graafschap twee punten meer heeft. Trainer Ricardo Moniz beseft dat Excelsior donderdag moet winnen bij ADO Den Haag.

"Het is wij tegen de rest, want niemand lijkt meer op ons te rekenen", zegt trainer Moniz tegen RTV Rijnmond. Afgelopen weekend greep de coach tegen Willem II in door Denis Mahmudov en Marcus Edwards in de tweede helft te brengen. "Misschien gaan we dat vaker doen", zegt Moniz, die niet denkt dat ADO minder voor de dag zal komen nu die ploeg uitgespeeld is. "Daar geloof ik niet in, maar dit is wel cruciaal. Een overwinning zou zo'n boost geven en dan kan je het thuis tegen AZ allicht goedmaken."

Mahmudov kwam tegen Willem II dus kort na rust binnen de lijnen. Hij hoopt zich ook in Den Haag te kunnen laten zien. "Ik ben meerdere malen voor vijf, zes of drie minuten ingevallen. Nu kon ik mezelf echt laten zien", zegt de aanvaller, die bezig is aan een zwaar seizoen. "Het voelt als een verloren jaar, maar zo zie je dat het toch nog anders kan eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen