Fortuna-smaakmaker Diemers hoopt op mooie transfer

25 april 2019, 09:44

Mark Diemers steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Na het lopende seizoen hoopt de 25-jarige middenvelder bij Fortuna Sittard te vertrekken en een stap hogerop te maken. Geïnteresseerde clubs zullen echter wel de portemonnee moeten trekken.

Diemers is bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van Fortuna en beschikt nog over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2021. De Limburgers zouden desondanks bereid zijn mee te werken aan een verkoop, laat de middenvelder weten aan FOX Sports. "En ik wil graag een stap maken. Als er iets moois komt, ga ik weg. En als er niets komt wat in mijn straatje past, dan blijf ik nog een jaartje in Sittard."

Met zeven doelpunten en zeven assists is Diemers bezig aan een sterk seizoen in dienst van de promovendus, die zo goed als zeker is van nog een seizoen Eredivisie. De smaakmaker van Fortuna is voor '99 procent zeker' dat de Limburgers zich zullen handhaven. "De concurrenten hebben nog een moeilijk programma en ook wij kunnen nog punten pakken in de resterende twee wedstrijden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we erin blijven."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen