Wolters wil scherp NEC zien: "Anders iets mis in bovenkamer"

9 mei 2019, 18:28

De nare smaak van een slecht seizoen kan door NEC volledig worden weggespoeld in de slotfase van dit seizoen. De ploeg van Ron de Groot plaatste zich als nummer negen van de Eerste Divisie voor de play-offs en moet het tegen RKC Waalwijk laten zien, vindt Randy Wolters.

De buitenspeler beseft dat de play-offs de uitgelezen kans zijn om het blazoen volledig op te poetsen. "Als je nu niet gemotiveerd bent en niet scherp bent, dan gaat er iets mis in je bovenkamer", zegt de buitenspeler tegen Omroep Gelderland. "Dit zijn de play-offs. Iedereen moet scherp voor de dag komen. Je kan promoveren, je kan meer centjes gaan verdienen en de mensen hier in Nijmegen een geweldig gevoel geven. Als dat je niet motiveert, dan snap ik het ook niet.''

Wolters promoveerde eerder met Go Ahead Eagles via de play-offs en dat is volgens hem een prachtige belevenis. "Dat was na eigenlijk net zo'n seizoen. We stonden toen even bovenaan met niet sprankelend voetbal, maar daarna zakten we weg na de dertiende plek. Daarna haalden we nog plek vijf. En toen promoveerden we toch nog. Maar het verleden telt niet, het gaat nu om het heden", beseft hij. NEC pakte dit seizoen drie punten tegen RKC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen