Eisenga: "NAC moet zich schamen dat het is gedegradeerd"

16 mei 2019, 21:03

Dat NAC Breda is gedegradeerd uit de Eredivisie, vindt Luuc Eisenga een schande. De nieuwe algemeen directeur is van mening dat de middelen binnen de club meer dan voldoende waren om lijfsbehoud voor elkaar te krijgen.

Dat dat niet is gelukt, betekent volgens Eisenga het nodige voor de club. "We zullen het met minder middelen dan nu moeten doen", zegt de directeur tegen Voetbal International. "Maar met genoeg om competitief te zijn. Dat we met deze middelen gedegradeerd zijn, daar moeten we ons voor schamen. In het recente verleden is het NAC al eens overkomen, ook toen wisten we de tribunes te vullen. We hebben de trouwste supporters en sponsors."

Het budget van NAC is minder dan dit seizoen, weet Eisenga. Toch hoopt hij voor komend seizoen een prima ploeg op de been te krijgen. "We moeten inventief zijn", weet de oud-directeur van sc Heerenveen. "Er moet een goed elftal staan, een selectie met de juiste grootte, met spelers die alles voor NAC willen geven. Dan springt de vonk over. Dat is de opdracht voor deze zomer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen