Real besluit teleurstellend voetbaljaar in mineur

19 mei 2019, 13:53

Real Madrid heeft het teleurstellende voetbaljaar afgesloten met een 0-2 thuisnederlaag tegen Real Betis. Loren en oud-Madrileen Jesé Rodríguez maakten zondagmiddag de doelpunten in Santiago Bernabéu. Het was voor De Koninklijke alweer de twaalfde (!) competitienederlaag van het seizoen.

Voor zowel Real Madrid als Real Betis stond er zondagmiddag weinig meer op het spel. De Madrilenen wisten al dat ze het seizoen zouden besluiten op de derde plaats en Betis kon weliswaar nog twee plekken stijgen, maar dat zou de bezoekers geen Europa League-voetbal opleveren.

Met Keylor Navas in plaats van Thibaut Courtois op doel en onder meer Toni Kroos op de bank, begon Madrid aan de laatste wedstrijd van het moeizame seizoen. Betis had voor rust de overhand, maar dat drukten de bezoekers niet uit in doelpunten. In de tweede helft sloeg de ploeg van trainer Quique Setién alsnog toe. Op aangeven van oud-PSV'er Andrés Guardado prikte Loren de 0-1 binnen. Via Jesé werd het een kwartier voor tijd ook nog 0-2.

Voor Real Madrid zit het dramatisch verlopen seizoen - waarin het geen enkele prijs won - er na de nederlaag tegen Real Betis definitief op. De Madrilenen zijn van plan komende zomer de selectie grondig te renoveren en worden in verband gebracht met enkele grote sterren, onder wie Eden Hazard en Paul Pogba.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen