FC Den Bosch blij met remise: "Het kan stormen in Deventer"

19 mei 2019, 15:02

Tevredenheid heerst bij FC Den Bosch na het 2-2 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. De Bosschenaren gaven zondagmiddag tot twee keer toe een voorsprong weg, maar mochten uiteindelijk van geluk spreken dat de thuisploeg niet vaker dan twee maal toeslag. Dat had ook te maken met de sterke wedstrijd die Wouter van der Steen keepte.

De doelman van FC Den Bosch hield zijn ploeg op cruciale momenten op de been. Zijn beste redding verrichtte hij een kwartier voor tijd, toen hij een penalty van Paco van Moorsel keerde. "Je weet dat het in Deventer kan stormen, dat bleek vandaag ook wel. We wilden het na de beginfase voetballend overnemen, maar dat is niet gelukt. Dan moet je heel blij zijn dat je hier een mooi resultaat binnenhaalt", aldus Van der Steen tegenover FOX Sports.

Ook Danny Holla vindt de remise in De Adelaarshorst met het oog op de return van woensdag een prima resultaat. "Met al die kansen van Go Ahead Eagles moeten we tevreden zijn met 2-2. We weten ook wat er in de Champions League is gebeurd, dus we zijn er zeker nog niet", zegt de captain.

Lees ook: Van Moorsel schlemiel bij Go Ahead: "De penalty moet ik maken"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen