Ajax-hooligans besmeuren De Vijverberg met graffiti

19 mei 2019, 15:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-hooligans hebben in de nacht van zaterdag op zondag delen van het stadion van De Graafschap besmeurd met graffiti. Leden van de Imis Crew en Ultras Amsterdam, die zichzelf beschouwen als de harde kern van Ajax, brachten het nachtelijke bezoek aan De Vijverberg. Dat meldt De Gelderlander.

Het is onduidelijk waarom de hooligans het onderkomen hebben beklad. Afgelopen woensdag werd Ajax nog kampioen op De Vijverberg. "Ik zou niet weten waar dit vandaan komt en met welke reden dit is gedaan. We kregen na woensdag de complimenten van de Ajax-directieleden voor hoe zij hier opgevangen zijn. Dit had ik niet zien aankomen", aldus Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat 'supporters' 's nachts De Vijverberg zijn binnengedrongen. Dat gebeurde eerder in februari, toen ADO-hooligans een spandoek met een kwetsende tekst in het stadion ophingen. "Ik denk niet dat je het helemaal kunt voorkomen, maar we gaan nu wel kijken of we maatregelen kunnen nemen", zegt Ostendorp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen