Zidane hard over Bale: "Had ook niet gespeeld bij vier wissels"

19 mei 2019, 17:41

Gareth Bale is hard op weg naar de uitgang bij Real Madrid. De aanvaller is persona non grata onder trainer Zinedine Zidane en hij niet wond er tijdens de persconferentie na de 0-2 nederlaag tegen Real Betis Sevilla - waarin de aanvaller niet in actie kwam - geen doekjes om. "Ook als ik een vierde wissel had gehad, dan had ik hem niet ingebracht." Direct na het laatste fluitsignaal snelde de buitenspeler de tunnel in. 

"Als ik denk dat een speler niet in het team past, dan moet ik doen wat het beste werkt", zei de Fransman. "Ik neem deze beslissingen voor het team en moet dat doen als het goed is in het belang voor het team." Voor Bale is het zeer vermoedelijk zijn laatste thuisduel voor Real Madrid geweest. Daarover wilde Zidane niet te veel kwijt: "We moeten afwachten wat er met hem gebeurt. Op dit moment weet ik niet waar zijn toekomst ligt." 

Kleedkamer-incident

In de kleedkamer zou Bale hebben gezegd: "Ik heb nog een contract voor drie seizoenen. Als Real Madrid van me af wil, moeten ze met zeventien miljoen euro per jaar betalen. Anders blijf ik en het maakt niet uit of ik speel: dan ga ik lekker golven." Of dat er mee te maken heeft, is nog onduidelijk. Zeker lijkt dat een breuk tussen Real en Bale onvermijdelijk is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen