Stegeman heeft vertrouwen: "We gaan gewoon volle bak"

21 mei 2019, 20:56

John Stegeman weet dat Go Ahead Eagles geen goed resultaat heeft geboekt in de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch (2-2), maar heeft desondanks veel vertrouwen in een positieve afloop. De coach van de ploeg uit Deventer denkt dat zijn ploeg het woensdag kan omdraaien.

Van opgeven is uiteraard geen sprake, zegt Stegeman op de clubwebsite. "We gaan gewoon volle bak daar", zegt de coach. "Dat was niet anders geweest als we voor hadden gestaan. Natuurlijk waren we na afloop zondag teleurgesteld over het resultaat. Maar de manier van spelen stemde iedereen positief. We hebben laten zien waar we voor staan met elkaar. Dat moeten we morgen weer op de mat leggen."

Stegeman voelt dat er nog wat te halen valt in Brabant. "Ik eis namelijk dat we alles geven. We gaan niet buiten onze comfort zone door gekke dingen te doen. Ik heb alle vertrouwen in mijn ploeg. Waarom? Door wat ze dit jaar hebben laten zien, door hun ontwikkeling en hoe ze zijn omgegaan met tegenslagen. Samen met de bijna 500 fans in het uitvak – dat is toch prachtig op een vroege woensdagavond? – volle bak gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen