Schouten na degradatie: "Iedereen is stil en aangeslagen"

23 mei 2019, 21:38

Jarenlang vermeed Excelsior de play-offs, maar dat lukte dit seizoen niet en dat kwam de ploeg direct duur te staan. In de halve finale redde het team van Ricardo Moniz het niet tegen RKC Waalwijk en dat heeft tot grote teleurstelling geleid bij het team.

Dat zegt middenvelder Jerdy Schouten daags na de uitschakeling tegen RTV Rijnmond. "Het was vooral erg stil," zegt de middenvelder. "We zouden samen ontbijten, maar er is amper eten gepakt. De trainer en Ferry de Haan hebben nog wel iets gezegd, alle spelers zijn nog steeds stil en aangeslagen."

De degradatie is een dreun waar niet zomaar overheen kan worden gestapt, weet Schouten. "Iedereen zit nog in de teleurstelling van gister. Het doet mij ook veel omdat degradatie het ergste is wat je kunt meemaken in je carrière. Dus dat zal nog wel even blijven hangen. Er gaat nu van alles door me heen. Van boosheid tot teleurstelling." Schouten blonk afgelopen seizoen uit, maar daalt met zijn ploeg wel af naar de Eerste Divisie. "Ik hoop niet dat ik daar hoef te spelen, maar op dit moment staat het er wel zo voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen