Telstar plukt aanvaller Berenstein weg bij FC Volendam

27 mei 2019, 18:59

Telstar heeft de aanvalslinie versterkt met de komst van Anthony Berenstein. De 22-jarige aanvaller wordt per direct overgenomen van FC Volendam en heeft bij de club een contract voor een jaar getekend, met de optie op twee extra seizoenen.

Bernstein speelde de afgelopen anderhalf jaar voor Volendam en kwam bij die club tot veertig wedstrijden. Hij scoorde daarin vijf keer. De 22-jarige aanvaller heeft Telstar-trainer Mike Snoei nog niet gesproken, maar denkt wel dat hij de goede keuze heeft gemaakt. "Ik heb gehoord dat het een goede trainer is. Ook streng, maar dat heb ik ook nodig. Ik wil het wel eens rustig aan doen en dan is het goed als iemand je een schop onder je kont kan geven", reageert hij tegenover RTV NH.

Hij hoopt zich bij Telstar te kunnen bewijzen in de Eerste Divisie, waar hij meer wil imponeren dan bij Volendam. "Het eerste half jaar ging goed, maar afgelopen seizoen had ik meer potten willen breken. Vandaag hadden we de afsluiting bij FC Volendam en het is lekker om daarna gelijk een contract bij Telstar te kunnen tekenen. Het is fijn om met zekerheid de vakantie in te gaan." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen