'PEC Zwolle heeft Nieuwkoop en Mous op de korrel'

29 mei 2019, 17:03

PEC Zwolle heeft met de komst van John Stegeman de vacante trainerspositie ingevuld en wil nu de selectie voor komend seizoen versterken. Twee doelwitten zijn bekend: Bart Nieuwkoop (Feyenoord) en Xavier Mous (SC Cambuur). Aan RTV Oost bevestigt Gerard Nijkamp dat de spelers 'interessante opties' zijn voor PEC Zwolle.

Verder wil de technisch directeur weinig kwijt over de interesse in het tweetal. Door het vertrek van Mickey van der Hart en Diederik Boer zijn de Zwollenaren op zoek naar twee nieuwe keepers. Mous, die ook in de belangstelling staat van FC Emmen, ligt nog voor een jaar vast bij Cambuur. PEC Zwolle zou de onderhandelingen met de Leeuwarders inmiddels zijn gestart.

Nieuwkoop moet in Zwolle de opvolger worden van Kingsley Ehizibue, die op het punt staat de overstap te maken naar het Duitse 1. FC Köln. De rechtsback beschikt nog over een doorlopend contract bij Feyenoord en is zodoende niet gratis op te halen uit Rotterdam. Nieuwkoop slaagde er nooit in een vaste basisplaats bij Feyenoord te veroveren en kwam in vier seizoenen tot 45 optredens in de Eredivisie.

Denk jij dat Arsenal vanavond de Europa League wint? Zet in bij TOTO en krijgt tot ruim drie keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen