Excelsior haalt oude bekende Fischer naar Woudestein

11 juni 2019, 13:12

Sander Fischer is de eerste zomeraanwinst van Excelsior. De dertigjarige verdediger heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen. Tussen 2013 en 2016 stond Fischer ook al onder contract bij de Rotterdamse club, die onlangs uit de Eredivisie degradeerde.

De centrale verdediger stond het afgelopen jaar op de loonlijst bij het Deense Vendsyssel. "Een leuk avontuur, maar we hebben net een kleintje gekregen en vanwege mijn gezinssituatie vond ik voetballen in Denemarken niet optimaal. Daarom wilde ik graag terugkeren naar Nederland", zegt Fischer via de officiële clubkanalen.

Als jeugdspeler liep Fischer ook al rond in Kralingen. "Ik heb een geweldige tijd gehad bij deze club, met als hoogtepunt natuurlijk de promotie naar de Eredivisie. Toen Excelsior mij benaderde, waren ze al gedegradeerd, dus dat heeft niet meegespeeld. Ik wil graag een steentje bijdragen om terug te keren op het hoogste niveau."

Fischer zal ook buiten het veld een rol spelen binnen de club: hij gaat commercieel directeur Daan Bovenberg assisteren. "Op deze manier biedt Excelsior mij de kans om mijn eerste stappen te zetten voor mijn maatschappelijke carrière. Ook op dat gebied wil ik graag mijn schouders eronder zetten om de club verder te helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen