Booy predikt vooral geduld bij Cambuur op transfergebied

12 juni 2019, 10:21

SC Cambuur ziet deze zomer meer dan een handvol spelers vertrekken uit Leeuwarden, toch is het aantal gepresenteerde aanwinsten zeer beperkt. Technisch manager Foeke Booy predikt echte geduld op de transfermarkt. "Het kan ook zo zijn dat er in de voorbereiding nog wat komt", vertelt hij over de vernieuwde selectie.

Tegenover de Leeuwarder Courant gaat hij in op komend seizoen. Onder andere aanvoerder Robbert Schilder, Sai van Wermeskerken – die zijn eigen optie lichtte en besloot om te vertrekken - Emmanuel Mbende, Kevin van Kippersluis en Sam Hendriks vertrokken. Toch is Booy niet in paniek. "Op de achtergrond speelt er van alles", verzekert hij over de relatieve radiostilte in Leeuwarden. Een aanvallende middenvelder werd al binnengehaald, maar de presentatie laat door de medische keuring nog op zich wachten. "Voor die tijd komen we niet met een naam naar buiten."

Met Kevin Jansen is nog niet gesproken, maar mogelijk wacht voor hem alsnog een langer verblijf bij Cambuur. "Maar het is niet zoals bij de bakker dat je even naar binnen loopt en een brood koopt", aldus Booy over de mogelijke transfers. Komend seizoen staat Henk de Jong aan het roer bij de ploeg uit de Eerste Divisie: hij moet bouwen aan een op termijn Eredivisie-waardige ploeg. Tot dusver werden Calvin Mac-Intosch en Mitchel Paulissen al gepresenteerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen