De Graafschap heeft na Breinburg ook Van Huizen binnen

18 juni 2019, 12:40

Toine van Huizen (29) volgt trainer Mike Snoei naar De Graafschap. De Doetinchemmers nemen de 29-jarige verdediger transfervrij over van Telstar. Van Huizen tekende op De Vijverberg voor twee seizoenen. Daarmee is de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De Graafschap contracteerde maandag Gregor Breinburg

Van Huizen komt oorspronkelijk van AZ, maar debuteerde bij Telstar in het betaald voetbal. Ook heeft hij nog vijftien wedstrijden voor Sparta achter zijn naam staan. Voor Telstar speelde hij veruit de meeste wedstrijden: 162. In zes jaar maakte Van Huizen een stabiele en betrouwbare indruk. Reden genoeg voor Snoei om hem mee te nemen naar de Superboeren.

Lees ook: De Graafschap haalt oude bekende Breinburg terug

"Toine brengt de nodige ervaring met zich mee, daar waren wij naar op zoek", zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede op het clubkanaal van De Graafschap. "Bovendien halen we een lange en kopsterke centrumverdediger in huis. Wij zijn blij dat hij voor De Graafschap heeft gekozen. Toine heeft al met onze nieuwe trainer Mike Snoei gewerkt en we kijken uit naar onze samenwerking."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen