Trainersvraagstuk bij NEC nog altijd niet opgelost

19 juni 2019, 18:31

Over een week begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor NEC, maar het is nog altijd onduidelijk wie er dan voor de groep zal staan. Na het ontslag van Jack de Gier nam Ron de Groot de honneurs waar in de play-offs en hij staat nog steeds onder contract, maar wordt mogelijk nog vervangen door een andere hoofdcoach.

Omdat Adrie Bogers en De Groot nog bij NEC werken, staan er volgende week sowieso twee trainers voor de groep in Nijmegen. "We kunnen in elk geval beginnen", zegt directeur Wilco van Schaik tegen Omroep Gelderland. "Zij zijn zeker een optie, ik sluit niets uit. Het geeft in elk geval wat rust. Tegelijkertijd hebben we ook een lijstje met externe kandidaten waar we mee praten. Nee, we hebben geen voorkeur. Ik verwacht binnen een paar dagen duidelijkheid."

NEC haalde met Klok Groep onlangs een nieuwe hoofdsponsor aan boord en daarmee kan het financiële plaatje op orde blijven. Volgens Van Schaik zit er niet veel meer in dan dat. "Nee, het gaat een hele uitdaging worden dit seizoen. Deze geweldige sponsor zorgt wel voor een fundament. Het is een begin van een nieuwe periode voor NEC. Maar het geeft ons niet meer mogelijkheden. We moeten echt de broekriem aantrekken en NEC gezonder gaan maken", beseft hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen