Heracles Almelo kijkt nadrukkelijk naar aanvallende versterkingen

23 juni 2019, 16:02   Bijgewerkt: 23 juni 2019, 16:07

Heracles Almelo speurt naar aanvallende versterkingen. Brandley Kuwas vertrok al en houdt technisch manager Tim Gilissen ook rekening met een transfer van Adrian Dalmau en Kristoffer Peterson, waarvoor nog geen concrete belangstelling bestaat.

"Waar we nadrukkelijk naar kijken is de voorste linie, omdat we daar een aantal jongens zijn kwijtgeraakt", zegt Gilissen tegen RTV Oost. "Brandley Kuwas, maar ook Zeki Erkilinc, dus zeker ook in de breedte zijn we nog niet volledig bezet. En bij Adrian Dalmau en Kristoffer Peterson, die allebei een hartstikke goed seizoen hebben gehad, bestaat ook het gevaar dat daar belangstelling voor komt. Dus ook daar moeten we op anticiperen."

Links en rechts is er geïnformeerd naar Dalmau en Peterson. "Maar dat zijn geen serieuze bedragen waarvoor wij graag zaken doen. Bij lange na niet", aldus Gilissen, die al wel Ajax-beloften Navajo Bakboord en Teun Bijleveld strikte. "Dat zijn jonge knapen met ambitie, potentie, een goede achtergrond. Want ze zijn bij Ajax toch gewend aan een bepaalde manier van spelen, maar ook een bepaalde cultuur. Want daar moet je presteren. Die komen dan op een moment in hun carrière waarop ze beseffen dat het goed is om een zijstap te maken om jezelf op een ander podium te laten zien. Die kans bieden wij ze graag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen