Fortuna moet aan de bak en verwacht nog zo'n tien versterkingen

24 juni 2019, 10:22

Fortuna Sittard is het nieuwe seizoen begonnen met een flink uitgedunde selectie, maar daar komt binnenkort verandering in. De Limburgers verwachten nog zo'n tien spelers aan de huidige selectie toe te voegen: mogelijk worden dat Jacky Donkor of Gregoire Amiot, die beide een stage lopen in Sittard.

Dat schrijft De Limburger. Eerstgenoemde is een buitenspeler die tot dusver in de jeugd van Lokeren actief was. Amiot (23) is een Franse verdediger die hiervoor op het derde niveau van Frankrijk speelde. "Eigenlijk zoeken we in alle linies, al is het middenveld op het moment nog wel redelijk bezet", aldus technisch manager Sjoerd Ars, die wel rekening moet houden van een mogelijk vertrek van Mark Diemers, tegenover het dagblad.

Een ervaren centrale verdediger is een grote wens van de Limburgers, die tot dusver Patrik Raitanen en Adnan Ugur presenteerden. Makkelijk wordt dat echter niet: "De Graafschap, Excelsior en NAC zaten toch een beetje op ons niveau qua salarissen, we merken dat Twente en Sparta meer te besteden hebben", aldus Ars.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen