Fledderus haalt oude bekende Van Hintum naar Groningen

6 juli 2019, 18:19

Bart van Hintum vervolgt zijn loopbaan bij FC Groningen. De 32-jarige verdediger heeft zich voor twee jaar verbonden aan de Trots van het Noorden. In Groningen wordt Van Hintum herenigd technisch directeur Mark-Jan Fledderus, de technisch directeur die in een eerder stadium al overkwam van Heracles Almelo.

Van Hintum komt transfervrij over van Heracles, dat hem de voorbije twee seizoenen onder contract had. In Almelo speelde de linksback in totaal 35 officiële wedstrijden. "Bij de samenstelling van een selectie, is een aantal facetten belangrijk. Eén ervan is ervaring binnen een spelersgroep. Onze huidige selectie is jong en talentvol en wij vonden het belangrijk hieraan ervaring toe te voegen. Niet alleen in leeftijd, maar ook in het aantal gespeelde wedstrijden", aldus Fledderus via de officiële clubkanalen.

"Met zijn meer dan 350 wedstrijden in het betaalde voetbal kent hij het klappen van de zweep", gaat hij verder. Een Nederlandse jongen, die heel bekend is met de Eredivisie. Wij zien voor hem een belangrijke rol weggelegd op zowel het veld als in de kleedkamer en dat laatste is een niet te onderschatten factor binnen een team." Van Hintum stond eerder onder contract bij TOP Oss, FC Dordrecht, PEC Zwolle en het Turkse Gaziantepspor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen