Benschop verklaart zijn keuze: "Mijn gevoel zei Groningen"

10 juli 2019, 16:32   Bijgewerkt: 10 juli 2019, 16:38

De keuze van Charlison Benschop voor FC Groningen was er eentje op gevoel. De 29-jarige aanvaller trainde woensdag voor het eerst mee bij zij nieuwe club. Met RTV Noord blikt hij terug op de afgelopen periode.

Benschop werd al een tijdje in verband gebracht met een overgang naar Groningen, maar het duurde even tot alles rondkwam. "Mijn gevoel zei Groningen", zegt de spits. "Je wilt aan de ene kant zo snel mogelijk bij de groep aansluiten, maar je weet dat het onderhandelen erbij hoort. Uiteindelijk sta ik hier en ben ik blij."

De aanvaller zegt dat de filosofie van Groningen hem aanspreekt. "Thuis wordt er altijd aanvallend voetbal gespeeld en het naar voren spelen met omschakelmomenten spreekt me ook aan, ik zie mezelf daar wel tussen", vervolgt de spits, die in zijn hoofd heeft hoeveel doelpunten hij volgend seizoen voor Groningen wil maken. "Maar ik ga niet zeggen hoeveel, dat is in het verleden al een paar keer misgegaan, haha! Ik doe gewoon mijn best en dat wordt uiteindelijk vanzelf uitbetaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen