Willem II wint dankzij Pavlidis ook derde oefenwedstrijd

13 juli 2019, 13:50

Willem II heeft zaterdagmiddag ook de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. Dankzij een dubbelslag van Vangelis Pavlidis werd provinciegenoot TOP Oss met 2-0 aan de kant gezet. Daniel Crowley miste vlak voor tijd nog een penalty.

De Eredivisionist trad in zijn sterkste formatie aan tegen TOP Oss, dat liefst acht proefspelers in de selectie had. In het eerste deel van de wedstrijd gebeurde er vrij weinig. Pas na een halfuur viel de eerste grote kans te noteren. Willem II werd bijna in de counter verrast, maar Freek Heerkens voorkwam een doelpunt van Enzo Stroo. Een paar minuten later viel de 1-0, gemaakt door Pavlidis. De Griek kopte raak uit een hoekschop van Che Nunnely.

Willem II, met Piet Velthuizen op doel, verdubbelde na een uur marge. Weer was Pavlidis het eindstation. De aanvaller werd in het strafschopgebied aangespeeld door nieuweling Mats Köhlert en schoot hard raak. Vlak voor tijd hadden de Tilburgers eigenlijk op 3-0 moeten komen nadat Rick Zuijderwijk in het strafschopgebied werd neergehaald, maar Crowley miste vanaf elf meter.

Eerder in de voorbereiding wist Willem II te winnen van RKDSV (4-0) en KV Oostende (2-1)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen