Excelsior haalt met Vloet wederom een grote naam in huis

13 juli 2019, 22:38

Excelsior is aardig bezig op de transfermarkt. De club heeft zaterdag wereldkundig gemaakt dat Rai Vloet de nieuwste versterking is. De 24-jarige aanvallende middenvelder tekent bij de Eerste Divisie-club een contract voor een jaar, met de optie op een extra jaar. Hij sluit maandag aan bij de selectie.

Vloet doorliep de jeugdopleiding van PSV, waar hij tot 2017 onder contract stond. Tussendoor werd hij verhuurd aan SC Cambuur en FC Eindhoven. Bij die laatste club werkte hij samen met Ricardo Moniz, de man die nu trainer is van Excelsior. "Wij hadden een goede band met elkaar. Het was een goed seizoen voor mij met FC Eindhoven. Na mijn vertrek hebben Ricardo en ik altijd contact gehouden. Hij kent mij als persoon en als voetballer, is fanatiek en gedreven, en houdt van hard trainen. Ook houdt hij echt oprecht van het spelletje. Dat spreekt mij enorm aan", zegt hij op de clubwebsite. Overigens speelde de middenvelder ook nog voor NAC Breda.

Vloet is terug in Nederland, na recente avonturen in het buitenland. Hij speelde voor FC Chiasso (Zwitserland), Frosinone (Italië) en Sint-Truiden (België). Hij is niet de eerste speler van naam die zich aan Excelsior verbonden heeft. De club trok al onder meer Sander Fischer, Kyle Ebecilio en Ahmad Mendes Moreira aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen